Однолітків майже не бачать, вчителів часто міняють: Що відомо про синів Путіна від Кабаєвої

У російського диктатора Володимира Путіна та колишньої гімнастки Аліни Кабаєвої є два сини, що ізольовано живуть у президентських резиденціях на Валдаї. На місці їх охороняють одразу сім комплексів "Панцир-С1". Про це повідомляють російські медіа, посилаючись на матеріал центру "Досьє", передають Патріоти України.

Зауважується, що синам путіна дев'ять і п'ять років: Іван Путін народився 2015 року, а молодший - Володимир - 2019 року народження. Їх не можна знайти в державних базах даних, адже змалечку в них є документи прикриття.

Діти перебувають під охороною ФСО та майже не спілкуються з однолітками. Іноді в резиденцію все ж пускають інших дітей - найчастіше друзів Кабаєвої, яким доводиться проводити по два тижні в карантині.

В матеріалі зауважують, що синами господаря Кремля опікуються навіть ретельніше, ніж колись дочками. Водії, охоронці, вчителі, кухарі, пілоти, тренери, офіціанти, асистенти та багато інших - за побут сім'ї путіна щодня відповідають десятки людей.

Вчителів наймають через спеціальне агентство. Але попри високу зарплату у сім'ю постійно потрібні нові вчителі. Плинність кадрів пов'язана з тим, що порозумітися із сім'єю не так вже й просто. Зауважується, що вчителі хлопців, охоронці та решта персоналу бояться путіна, тож лише він - єдиний, хто може суворо поговорити з дітьми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Генпрокурор Піскун випустив з-під варти Коломойського, підозрюваного у вбивстві, а після цього купив віллу у Франції - ЗМІ

середа, 4 вересень 2024, 22:05

Генеральний прокурор України у 2005 році (за даними ЗМІ, йдеться про Святослава Піскуна) міг за винагороду випустити з-під варти олігарха Ігоря Коломойського, якого підозрювали в організації замовного вбивства юриста Сергія Карпенка. Про це йдеться в у...

Багато кому знайома постать: Bloomberg дізнався, хто може очолити МЗС замість Кулеби

середа, 4 вересень 2024, 21:54

Новим очільником Міністерства закордонних справ України замість Дмитра Кулеби, який написав заяву про відставку, може стати чинний заступник глави цього ж відомства Андрій Сибіга. Про це пише агенція Bloomberg, посилаючись на джерело, наближене до кома...