Одним із завдань таких кораблів є контроль підводних газогонів: Військовий експерт прокоментував знищення "Сергея Котова"

Тактика використання надводних бойових безекіпажних катерів вдосконалюється й дає певні результати. Про це повідомив військово-морський експерт Defense Express, капітан першого рангу у відставці Володимир Заблоцький, передають Патріоти України.

"Тактика використання надводних бойових безекіпажних катерів вдосконалюється й дає певні результати. Цього року вже знищено 3-й корабель в морі, коли він у боєготовності й знає, що його атакують, але нічого не може зробити. Такі кораблі призначені для патрулювання, мають модульну конструкцію, і в разі необхідності можуть бути переозброєні та перетворитися на корвет. Але жодного з 4-х кораблів, що має РФ, переобладнано не було", – зауважив Заблоцький.

Військово-морський експерт Defense Express також додав, що корабель "Сергей Котов" був озброєний однією гарматою 76 мм та двома комплексами самооборони. "Може вести надводну радіолокаційну розвідку, радіорозвідку, має підводні сенсори, які дозволяють прослуховувати глибини. Одним із завдань таких кораблів є контроль підводних газогонів у Чорному морі", – наголосив Заблоцький.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...