Один із них - переможець "Битви екстрасенсів": У РФ заявили про затримання учасників РДК (фото)

Російські "воєнкори" заявили про затримання нібито кількох учасників "Російського добровольчого корпусу" у Москві. Один із затриманих – переможець "Битви екстрасенсів", передають Патріоти України.

Як стверджує "воєнкор" Данило Безсонов, у Москві пройшов обшук в учасників РДК та опублікував кілька знімків із оперативного заходу. Одним із "передбачуваних членів РДК" виявився переможець 13-го сезону "Битви екстрасенсів" Дмитро Буріков.

Як пише "Осторожно, новости", чоловік спеціалізується на слов'янській культурі та язичництві та продовжує екстрасенсорну практику. Журналісти зателефонували Бурікову, але той не став коментувати обшук, а лише здивувався, що фото з ним з'явилися у мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20