Один загинув, інший покалічився: Російські військові перекидали танк до Курської області, але щось пішло не так (фото)

В Орловській області РФ водій КАМАЗу, який перевозив танк Т-80 до Курської області для підкріплення російського угруповання, потрапив у ДТП. Він врізався в бетонну огорожу. Фото опублікували у російському телеграм-каналі. Аварія сталася 5 вересня, повідомляють Патріоти України.

Внаслідок ДТП сержант, який був за кермом КАМАЗу, загинув. Лейтенант, що їхав з ним, отримав множинні переломи нижніх кінцівок.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Зараз 70-а хвилина матчу": Буданов відповів, чи вже стався перелам у війні з Росією

субота, 7 вересень 2024, 15:43

Переламу у війні з Росією ще немає, але вже поряд. Про це заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю письменнику Сергію Жадану для "Радіо Хартія", передають Патріоти України. Жадан пригадав Буданову його ...

Антени сховати не вдалось: На Донеччині партизани виявили замаскований командний пункт РФ (фото)

субота, 7 вересень 2024, 15:00

Партизани виявили командний пункт росіян у Донецькій області. Вхід до нього для більшого маскування обладнаний через сарай. Про це 7 вересня повідомив партизанський рух АТЕШ, передають Патріоти України. "Наш агент провів розвідку місць дислокації росій...