"Один зрадник та совкодр*чер таки встиг зараз втекти до Росії, щойно СБУ серйозно взялась за його оточення", - Голобуцький (відео)

"Терміново тікав з Києва: "викинув з рюкзака всі футболки з написом "СССР" і російською символікою". На кордоні повідомив українському контррозвіднику, що так часто з 2015-го перетинав кордони Росії і Білорусі, бо їздив на токшоу федеральних каналів, тож "присікатись було ні до чого і відпустили". І тепер в Росії. А щойно отримає громадянство - рвоне на окуповані території України - "свою роль я бачу як учасник гібридної війни", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це короткий переказ щемної оповіді з відеоінтерв'ю ворожому каналу Андрія Мішина: політолога, зрадника, втікача, совкодрочера, котрий тривалий час співпрацював зі спецслужбами Росії. Мішин таки встиг зараз втекти до Росії, щойно СБУ серйозно взялась і за цей сегмент.
--
Я знаю Мішина 27 років. В 2014-му забанив його всюди, де міг. Але в 2021-му зустрів на "Прямому" і все ж прибрав з "чорного списку".
А в квітні Мішин раптово подзвонив і попросився заїхати. Пам'ятаю, бухав страшно - "ховався від звірств СБУ", і з лютою ненавистю до бандерівців вижер по пляшці горілки й коньяку.))
Боявся наших спецслужб - але тоді боятись виявилось нічого. А як причини для страху врешті з'явились - бігом забрався з України.
От тільки нахіба до Росії? Тим більше, він зібрався на окуповані території "вести гібридну війну і працювати з населенням". Йому ж варто там тільки з'явитись - одразу впишуть в чергу на утилізацію.
І якщо вже зайшлось про колаборантів серед політологів, політтехнологів, політичних експертів: факт, серед тих, кого називають моїми колегами, таких дійсно не бракує. І поки за них взялись хіба скраєчку: Дудка, Джангіров (кажуть, скотину навіть трошки відрихтували в процесі), тепер от Мішин втік. Але ще достатньо тих, котрі поки не втекли".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...