"​Офіс президента намагається грати в дивну гру "ми не стримуємо Шарія, бо він - конкурент ОПЗЖ", - політтехнолог Голобуцький

Якщо Зе-команда дійсно вирішила зменшувати впливовість ОПЗЖ – то для цього достатньо просто відключити медведчуківські медіа.

"Офіс президента, судячи з багатьох ознак, намагається грати в дивну гру «ми не стримуємо Шарія, бо він створює конкуренцію ОПЗЖ» - розраховуючи, я так розумію, збільшити власний рейтинг в такий неоднозначний спосіб", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Хто саме і чому вирішив, що виборці ОПЗЖ, розагітовані Шарієм, обов’язково стануть на бік Слуги народу чи хоча би просто відмовляться від участі у виборах – невідомо. Але припущення, дуже м’яко кажучи, сумнівне.

Якщо Зе-команда дійсно вирішила зменшувати впливовість ОПЗЖ – то для цього достатньо просто відключити медведчуківські медіа. Адже Шарій просто не вилазить з цих медіа – бо в них один господар на двох.

А якщо ОП і надалі підігруватиме Шарію як «ситуативному союзнику» - то врешті цілком може виявити створення мінімум в кількох областях шаріївсько-медведчуківської більшості «ПШ-ОПЗЖ». І результатом такого локального захоплення контролю над територіальними громадами може стати що завгодно, аж до розвалу держави. Так, з Медведчуком і його медіа боротись набагато складніше, ніж з винайнятим Шарієм. Але Медведчук однозначно більше зло, ніж Шарій".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чому коаліція держав Заходу не дала впасти на Ізраїль жодній іранській ракеті, але спокійно спостерігала, як російські ракети падають на Україну два роки?" - Олещук

вівторок, 16 квітень 2024, 9:48

"Отже, що українці дізналися за підсумками атаки Ірану на Ізраїль. По-перше, авіація держав-членів НАТО (США, Велика Британія, Франція) може підійматися за тривогою для захисту повітряного простору держави, яка у НАТО не входить. У тому числі - і за ме...

Дістане Москву та Петербург: Український вбивця авіаносців, військових баз та мостів збільшить радіус дії до 1000 км, - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 8:38

Москві приготуватись: Україна збільшить далекобійність ракет "Нептун" до 1000 км і наростить їх виробництво в 10 разів