Офіцер ЗСУ розповів, як солдати з КНДР можуть створити росіянам проблеми

За умов, якщо Північна Корея дійсно вирішить направити в Україну свої регулярні збройні сили на підтримку Росії, існує ймовірність, що солдати КНДР лише створять більше проблем для росіян, адже ті будуть абсолютно не пристосовані до умов війни. Про це в Telegram-каналі написав лейтенант Збройних сил України з позивним «Алекс», передають Патріоти України.

Він зауважує, що навіть якщо Північна Корея дійсно направить своїх солдатів на підтримку Росії у війні проти України, то результат залежатиме від наступного: "Якщо солдати з КНДР дійсно зʼявляться на нашому полі бою, то результат застосування таких підрозділів буде залежати від покладених на них функцій".

На думку лейтенанта ЗСУ, з тенденцією того, що російське командування "не жаліє своїх", то північнокорейських солдатів "тим більше не буде шкода, як не крути то маємо розглядати їх з точки зору мʼяса, якого стане більше, що буде проблемою для нас", - пише він.

Проте вважає, що є і "зворотна сторона медалі", за якої солдати КНДР лише створять більше проблем для окупантів: "Проте є і зворотна сторона медалі, адже корейські солдати будуть максимально непристосовані до умов нашої війни, тому таке стадо буде найменш вмотивованим і шукатиме найпершу можливість дати по педалям, якщо припече, тому можуть навпаки створити проблеми для росіян".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Чому в СРСР на стіни вішали килимиі звідки пішла ця традиція

вівторок, 8 жовтень 2024, 18:42

Цей пережиток радянського минулого ще можна зустріти в деяких будинках і квартирах, але мало хто задумується, навіщо люди вішали килим на стіну, передають Патріоти України. Вважається, що моду вішати килими на стіну до Радянського Союзу привезли з Туре...

«А що б ви зробили»?.. для мобілізації

вівторок, 8 жовтень 2024, 17:01

Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Спроба застосувати батіг, "боротися з ухилянтами" тощо зазна...