Офіцери і контрактники армії РФ збираються скласти зброю 15 вересня, - перехоплення ГУР

Воякам Путіна набридло, ціна "спецоперації" для них з кожним днем стає все більш високою.

Офіцери і контрактники одного з підрозділів російської армії, що воює в Україні згідно з перехопленням розвідки, збираються складати зброю. Про це повідомляє Telegram Головного управління розвідки МО України, передають Патріоти України.

Один з військовослужбовців армії РФ в приватній розмові повідомив, що піхота 15 числа, офіцери і контрактники, збираються йти складати зброю і мають намір відмовлятися воювати. За його словами, якщо це явище буде масовим, то навіть ніякого покарання їм не буде.

«– У нас піхота 15 числа, офіцери та контрактники, збираються йти до Завадського та зброю складати там. Відмовлятимуться далі воювати. Після 15-го.

– І що з ними буде?

– Та нічого не буде, якщо вся піхота так, то мені здається заб'ють х*р на все це», – сказав під час телефонної розмови загарбник.

Його співрозмовниця зауважила: «У мами на роботі є дівчинка, у неї чоловік у Балтійську служить. От і сказала, що у Балтійську набрали людей, скоро відправляють (на війну в Україну – ред. )».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...