Офіційно належить іншій людині: Журналісти знайшли маєток, в якому мешкає Олег Татаров (відео)

Знімальна група видання "Українська правда" виявила, що заступник керівника Офісу президента Олег Татаров, який є неформальним куратором всієі правоохоронної системи, вже декілька років мешкає у маєтку, який йому не належить і був придбаний за суттєво зниженою вартістю. Про це йдеться у сюжеті журналіста Михайла Ткача із посиланням на гучне розслідування "Бігус.інфо", передають Патріоти України.

"Ввечері 16 жовтня цього року знімальна група "Української правди" зустріла в урядовому кварталі двох топпосадовців: заступника керівника Офісу президента Олега Татарова, який є неформальним куратором всієі правоохоронної системи, та заступника голови Національної поліції України Дмитра Тишлека", — починає розповідь Михайло Ткач.

За його словами, двоє чиновників зайшли у двір одного з будинків по вулиці Липській і протягом трьох годин так і не вийшли. Неформальний характер зустрічі Татарова та Тишлека може свідчити про те, що обговорювались не лише робочі питання, якими пов'язані куратор правоохоронної системи від Офісу президента з одним із очільників Національної поліції.

За десять днів після цієї зустрічі, свідком якої стала УП, журналісти Бігус.інфо опублікували гучне розслідування про заступника голови Нацполіції Тишлека, російський паспорт дружини і його зв'язки з криміналітетом.

"Тишлек може бути пов'язаний із криміналітетом, оскільки мешкає в будинку бізнесмена Віталія Нечипоренка. Останній є співвласником компанії "Еліт-Лото" разом із російським кримінальним авторитетом на прізвисько "Полузвєрь". І в той же час, за даними журналістів, Нечипоренко не має офіційних статків на придбання такого дорогого маєтку", — йдеться у розслідуванні.

"Українській правді" вдалося встановити, що окремої уваги заслуговує не лише маєток, де мешкає Тишлек, а й місце проживання самого Олега Татарова. Оскільки заступник керівника ОП теж мешкає в маєтку, який йому не належить.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...