Офіційно належить іншій людині: Журналісти знайшли маєток, в якому мешкає Олег Татаров (відео)

Знімальна група видання "Українська правда" виявила, що заступник керівника Офісу президента Олег Татаров, який є неформальним куратором всієі правоохоронної системи, вже декілька років мешкає у маєтку, який йому не належить і був придбаний за суттєво зниженою вартістю. Про це йдеться у сюжеті журналіста Михайла Ткача із посиланням на гучне розслідування "Бігус.інфо", передають Патріоти України.

"Ввечері 16 жовтня цього року знімальна група "Української правди" зустріла в урядовому кварталі двох топпосадовців: заступника керівника Офісу президента Олега Татарова, який є неформальним куратором всієі правоохоронної системи, та заступника голови Національної поліції України Дмитра Тишлека", — починає розповідь Михайло Ткач.

За його словами, двоє чиновників зайшли у двір одного з будинків по вулиці Липській і протягом трьох годин так і не вийшли. Неформальний характер зустрічі Татарова та Тишлека може свідчити про те, що обговорювались не лише робочі питання, якими пов'язані куратор правоохоронної системи від Офісу президента з одним із очільників Національної поліції.

За десять днів після цієї зустрічі, свідком якої стала УП, журналісти Бігус.інфо опублікували гучне розслідування про заступника голови Нацполіції Тишлека, російський паспорт дружини і його зв'язки з криміналітетом.

"Тишлек може бути пов'язаний із криміналітетом, оскільки мешкає в будинку бізнесмена Віталія Нечипоренка. Останній є співвласником компанії "Еліт-Лото" разом із російським кримінальним авторитетом на прізвисько "Полузвєрь". І в той же час, за даними журналістів, Нечипоренко не має офіційних статків на придбання такого дорогого маєтку", — йдеться у розслідуванні.

"Українській правді" вдалося встановити, що окремої уваги заслуговує не лише маєток, де мешкає Тишлек, а й місце проживання самого Олега Татарова. Оскільки заступник керівника ОП теж мешкає в маєтку, який йому не належить.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...