Огляд карти бойових дій 13 вересня 2024 року - Злий Одесит

Сьогодні 13 вересня. Триває 933 доба оборони України проти російської навали.

Ситуація на Покровському напрямку загострилася: російські війська, включаючи 1-шу гвардійську танкову армію, намагаються оточити українські підрозділи.

Ворог активно застосовує артилерію й авіацію для ударів по українських позиціях. Проте ЗСУ, завдяки ефективній розвідці та скоординованим діям, завдають контрудари, знищуючи техніку та живу силу противника.

Огляд карти бойових дій 13 вересня дивіться онлайн


Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій 13 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 13 вересень 2024, 19:55

Сьогодні 13 вересня. Триває 933 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Покровському напрямку загострилася: російські війська, включаючи 1-шу гвардійську танкову армію, намагаються оточити українські підрозділи. Ворог активно застосов...

Бійці ЗСУ придумали літаючий гранатомет "Королева шершнів" та вже провели успішне випробування (відео)

п’ятниця, 13 вересень 2024, 19:53

Ударний підрозділ Bulava окремої президентської бригади ЗСУ імені Богдана Хмельницького обладнав FPV-дрон Королева шершнів гранатометом і успішно провів його випробування. Про це у пʼятницю, 13 вересня, повідомили військові у Telegram, передають Патріо...