Огляд карти бойових дій 8 вересня 2024 року, - Злий Одесит

Сьогодні 8 вересня. Триває 928 доба оборони України проти російської навали.

Рух росіян на Покровськ та Мирноград сповільнився, вони намагаються перекрити фланги покровського виступу; на південному фланзі, отримали по зубах під Селидовим, але рухаються вниз по Вовчої.

Нью-Йорк, попри заяви окупантів, не контролюється росіянами та навіть були вибиті з деяких позицій. Часів Яр тримається! Але головне відбувається на території росії, країна-агресорка продовжує втрачати території в Курській області, попри нарощування угрупування.

Огляд карти бойових дій 8 вересня дивіться онлайн


Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіян нікуди не відводила свою авіацію": Військовий експерт викрив брехню Заходу

неділя, 8 вересень 2024, 14:04

Росія не відвела 90% своєї авіації вглиб території. Це брехня, якою західні союзники виправдовують ненадання Україні права наносити удари переданою далекобійною зброєю по РФ, заявив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти У...

Результативність розуміє кожен: Боєць батальйону Айдар розповів про нову тактику окупантів

неділя, 8 вересень 2024, 13:15

Російські окупанти у нічний час доби застосовують на полі бою нову тактику. Про деталі цієї тактики 8 вересня розповів боєць 24 ОШБ Айдар Станіслав Бунятов, передають Патріоти України. «У ворога зʼявилася нова ефективна нічна тактика ведення бою. Група...