Огляд карти бойових дій за 30 вересня 2024 року - Злий Одесит

Сьогодні 30 вересня. Триває 950 мужньої оборони України від російської навали.

Після захоплення Українська ворог намагається охопити Цукурине, а це важливий рубіж на шляху окупанта на Селидове, яке він неспроможний захопити “в лоба”. Негативні новини з Маринівки, куди російські окупанти змогли прорватися.

Вугледар тримається попри істерики росіян та корисних ідіотів. Курський регіон готується до другого контрнаступу після посміховиська останнього тижня.

Огляд карти бойових дій за 30 вересня дивіться онлайн


Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 1 жовтня. Дуже особливий день для українців

вівторок, 1 жовтень 2024, 7:05

1 жовтня за новим церковним календарем (14 жовтня за старим) відзначають велике свято - Покрова Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії. Також сьогодні - день пам'яті ікони Божої Матері "Ласкава Станіславська". За старим календарним стилем - день...

Примус до миру

вівторок, 1 жовтень 2024, 3:48

Новина про те, що українська ЦВК заходилась інвентаризувати дільниці, – найпевніше, стосується рутинної роботи установи. Однак вона лягає на дуже неспокійне тло. По-перше, українським політикумом нуртують сезонні чутки про «вибори наступної весни». І р...