Огляд світових новин від Свирида Опанасовича

Потоки вітань з нагоди Дня Росії від глав іноземних держав та урядів все ніяк не вщухнуть і вчора, не зважаючи всі свої миролюбні зусилля, Хуйло таки отримав низку вітальних телеграм з-за кордону, а саме: від Лукашенка, Пашиняна та Кім Чен Ина..


Потоки вітань з нагоди Дня Росії від глав іноземних держав та урядів все ніяк не вщухнуть і вчора, не зважаючи всі свої миролюбні зусилля, Хуйло таки отримав низку вітальних телеграм з-за кордону, а саме: від Лукашенка, Пашиняна та Кім Чен Ина. Але це не все. Привітали Хуйла і лідери Придністров’я, ДНР, ЛНР… ось тепер, здається все. Щоправда, прийшла ще одна телеграма і з Вашингтону, від держсекретаря Ентоні Блінкена, але суть того вітання приблизно така ж, як і у вітанні Харківського СБУ, яке вивісило навпроти консульства РФ свій знаменитий банер. А от решта, тобто 189 держав-членів ООН, обійшли головне державне свято Росії підозрілою мовчанкою. Очевидно, делегувавши право щиро та сердечно привітати росіян із їхнім государственним празніком футбольній збірній Бельгії. Що та блискуче і зробила.
Дідусь відстежує подібні вітання не з метою позлорадстувать. Вітання з нагоди державного свята - це індикатор реального авторитету держави та її керівництва. Це як день народження людини. А Хуйлу з нагоди дня Росії навіть ХАМАС жалюгідної СМС-ки не прислав, хоча Хуйло до того ХАМАСа усіляко підлещується, вочевидь намагаючись посилити свої переговорні позиції перед зустріччю із Байденом.
Майбутню зустріч Байдена з Хуйлом українські експерти нам давно гарненько розтлумачили й винахідливо розфарбували, щоправда, як на мене, палітра барв, якими вони традиційно оперують, обмежується винятково відтінками чорного. Й наші експерти, описуючи наслідки для України майбутньої зустрічі в Женеві, кладуть ту чорну фарбу впевненими, відпрацьованими рухами і широкими мазками. На їхню авторитетну думку, все пропало, Україну неодмінно зіллють, бо ми вбогі та нещасні і нема на то ради. В дідусевих очах, однак, світ значно барвистіший, перспективи яскравіші, але зараз про це не писатиму. Краще дочекаємося самої зустрічі в Женеві.
Тим часом всередині Росії авторитет Хуйла продовжує нестримно зростати, про що, зокрема, свідчить відеозвернення мешканців села Верхній Карбуш у Омській області. В якому селяни просять заасфальтувати їм дорогу. Правда, просять вони не Хуйла, а канцлера ФРН Ангелу Меркель.
Таким образом, Хуйло вилітає в Женеву в ореолі впливового й авторитетного діяча, де і зустрінеться зі старим та кволим дідуганом Байденом. Якому, бідоласі, й спертися, по суті, ні на кого, хіба що на підтримку лідерів G7 та країн ЄС і НАТО. Ну й на деяку увагу заслуговує нова Атлантична хартія, днями укладена між США та Великою Британією, над якою Хуйло добродушно посміюється. Так, колись у 1941 році каліка Рузвельт і п’яниця Черчіль також уклали подібну Атлантичну хартію. Кажуть, що Гітлер із Геббельсом сильно тоді сміялися.
Спокойно наблюдаєм.


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...