Огляд світових новин від Свирида Опанасовича

Зовнішньополітичне відомство Великої Британії давно й уважно стежить за радісною реакцією вдячних українців за надавану Лондоном Україні потужну підтримку. І стало британським дипломатам гірко та образливо...
Ну самі подумайте. Українці дякують і британським морякам, і військовим, і прем’єр-міністру Джонсону та членам британського парламенту. Навіть ЇЇ Величності бажають козацького здоров’я. А от їм, скромним британським дипломатам, хоч би хтось в Україні добре слово сказав.
Так не годиться, вирішили у Форін Офісі, та почали діяти.
Зранку дідові на очі потрапила новина, прочитавши яку одразу кинувся на сайт Форін Офісу. А звідти на сайт МИД РФ. І аж розсміявся. Постріл британських дипломатів виявився на диво влучним - в Москві уже палало.
Мова про опублікований на сайті зовнішньополітичного відомства Великої Британії секретний план Кремля. Згідно з яким у РФ планують після захоплення України призначити нам уряд у складі Арбузова, Клюєва, Сівковича та Азарова. А гауляйтером – дурачка Мураєва.
Перші підсумки публікації:
Дурачок Мураєв зранку виправдовується і очманів настільки, що вимагає, аби Форін Офіс перед ним вибачився. А сам із жахом коситься на Бойка із Медведчуком. Які не знайшли в публікації Форін Офісу своїх прізвищ, стоять тепер, як обпльовані і недобре зиркають на Мураєва.
Але найбільше жертв та руйнувань лондонська публікація заподіяла в Москві. Де із самісінького ранку шаленіє істерія та виголошуються заяви, зміст яких неабияк сприяє зміцненню українсько-британського партнерства проти РФ. А речниця МИД РФ Марія Захарова на всі лади верещить: «Россия не планирует нападать на Украину!», «Нападать на Украину Россия не собирается!», «Россия ни на кого не собирается нападать!». Отже допекли їх таки западні партньори своїм «overreaction». Це добре.
А що ж Форін Офіс? А британські дипломати незворушно собі мовчать і задоволено посміхаються. Дід схвально їм підморгує – Good job, gentlemen. Keep it up :)

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...