Огляд світових новин від Свирида Опанасовича станом на 23.02.2022

Ітак. Хуйло учора визнав ОРДЛО і тим розписався у своєму безсиллі примусити Україну виконувати «Минский комплекс мер».
Чому він пішов свого часу на підписання тих Мінських домовленостей? Тому, що він лох.
Чому Україна їх підписала, хоча виконувати не збиралася і світ нас зрозумів – тому, що не мала Україна у 2015 році сил на військовий спротив Росії. І прагнула передишки. Україні треба було виграти хоча б рік, а краще два, аби оговтатися і зібратися з новими силами. Насправді, вдалося отримати передишку на цілих сім років, що свідчить про видатні здібності українських дипломатів у мистецтві розведення московських лохів.
Хуйло ще якихось два тижні тому випромінював впевненість, що рано чи пізно він дотисне Україну той «Минский комплекс мер» виконати. Згадаймо, що єхидна фраза «Нравится, не нравится...» пролунала завсім недавно - 8 лютого. Правда українці тут же все іспортили, завершивши фразу словами «... империя развалится». На Хуйла снізошло нарешті озареніє – оказується! Оказується його сім років поспіль наябують! Все насмарку!
Хорошого виходу із создавшогося положенія Хуйло понятне діло не знайшов, бо не було у його положенні вже хороших ходів. Довелося звільнити Україну від мінського зашморгу, і слід визнати - Хуйло зробив це найкращим для нас, і найгіршим для Росії способом: шляхом визнання Росією ЛДНР. Про те, наскільки це хреновий для Росії хід ми всі учора бачили під час засідання совбеза РФ – подєльніки Хуйла тремтіли від жаху до всирачки. Бо розуміли в яку авантюру затягує їх геніальний вошдь і любимий ватенфюрер.
Усе це викликало світову інформаційну бурю і, як Хуйлу зараз усе ще здається, створило належні умови для початку предметних переговорів з начальством України у Вашингтоні. До торгу з яким Хуйло зараз готується.
Цілий день сьогодні ми спостерігали підготовку Хуйла до майбутнього торгу. Бо йому треба сісти за стіл із Байденом із якомога сильніших позицій, тому ватенфюрер постарався нагнати побільше туману та безпричинних страхів щодо своїх можливих намірів. Бо Хуйло з досвіду знає – люди істоти від природи полохливі і мають звичку самі себе так залякати, що потім їх можна брати голими руками.
Не буду перераховувати усі сьогоднішні повідомлення з Москви, які спрямовані на таке залякування, але оті всі рішення госдури про визнання ЛДНР та дозвіл Хуйлу використовувати війська за кордоном – це все міри устрашенія України. Бо що сильніше він налякає українців, то легше буде домовитися із Штатами.
Однак, виявилося, що ні Україна, ні Захід не особливо й злякалися. І для Хуйла це дуже неприємна несподіванка. Звідусіль із зарубіжних столиць посипалися обурені заяви та звістки про запроваджувані проти РФ санкції. І слід відзначити, що західні уряди роблять це вже доволі майстерно – санкції оголошуються не одразу, а порційно з чувством, толком, расстановкой та із натяком, що далі буде... Бо на Заході також усі бачили засідання совбеза РФ. І всі переконалися, яка в оточенні Хуйла полохлива публіка.
Щоправда, деякою несподіванкою для діда пролунало сердите повідомлення з Берліну про зупинення урядом Німеччини сертифікації Північного Потоку-2. Поспішили хлопці трохи... буває... Німецький уряд іще молодий, досвіду бракує, вони іще не в курсі, що в таких випадках задоволення треба розтягувати. Ну, але зробили, як зробили, хай буде.
Але Хуйла, звісно, вштирило. І Москва згоряча пообіцяла європейцям газ за 2000 євро, викликавши цим радісний ажіотаж серед американських експортерів скрапленого газу. Тут уже Хуйло поняв, шо погорячився, тому повернувся до ненависної України - озвучив кордони, у яких визнав ОРДЛО – у межах Луганської та Донецької областей. Хоча ще сьогодні зранку тримав інтригу і мав намір її тримати й далі, бо ж треба якось із Байденом торгуватися. Ну але то й не важливо – то звичайний елемент залякування, не будемо на такі дрібниці відволікатися.
Водночас Берлін, очевидно у контакті з Вашингтоном, дещо підкоригував інформацію про Північний Потік - 2, після чого все заграло яскравими барвами. Його заморозили, заявивши, що усе залежатиме від подальшого розвитку ситуації в Україні. Тобто Хуйла підвісили на гак. Хуйло скривився, але усе ж таки зробив жест у відповідь - визнання ним кордонів ЛДНР не означає, що російські війська негайно рушать за лінію розмежування. Дотумкав значить.
Інформаційний же підсумок сьогоднішнього дня підбив містер Байден, який вийшов до преси і сказав усе, що мав сказати: США все бачать і розуміють. Хуйло почав вторгення, але все залежатиме від його подальшої поведінки. А поки получітє, Владімір, санкції. Озвучені президентом США санкції дошкульні, але звісно поки ще не пекельні. Хоча і за пекельними санкціями діло не стане, натякнув Йосип Йосипович і зберігаючи інтригу залишив прес-рум.
Таким образом, судячи з усього, розвиток ситуації найближчими днями залежатиме від перспектив переговорів між США та РФ. Перший контакт на рівні Блінкен – Лавров мав відбутися у Женеві післязавтра, 24 лютого. З Москви одразу почувся шквал войовничих заяв, бо Лаврову почали готувати максимально зручні переговорні позиції.
Однак, на цю мить, як дідові підказали уважні читачі, Блінкен скасував зустріч із Лавровим. Бо вона "не має сенсу". Хороша новина. Яка означає - Вашингтон не діятиме за сценарієм Хуйла і не дасть Москві найменшого шансу володіти переговорною ініціативою. Лише Білий Дім вирішуватиме коли зустрічатися, де, з ким і про що говорити.
Як відреагує на таку неприємну для себе новину Хуйло? Побачимо, але не виключено, що підвищенням градусу істерично-войовничих заяв. Тому будьмо готові, що завтра висока вірогідність нових інформаційних штормів. Дід підозрює, що особливо штормитиме під вечір, що й зрозуміло – понапиваються завтра лаптєногі по случаю 23 февраля і верзтимуть усякі дурниці. Отже не ведемося і сприймаємо все спокійно. Усе-одно в них потім буде похмілля. Жорстоке.
Іще раз, аби ви не сумнівалися, друзі: усі ці войовничі заяви, усі туманні натяки на плани Хуйла покорити Україну, які ми чуємо зараз і ще чимало почуємо – це від страху. Немає у Хуйла сил на підкорення України. Були б такі сили – давно б підкорив, але ніт. Хуйло нас ненавидить, бо дуже боїться. І правильно, між іншим, робить.
Зберігаємо бадьорий бойовий дух, підтримуємо Армію і пам’ятаємо, що на нас зараз із повагою та захопленням дивиться цілий світ.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...

Ситуація на острові Нестрига загострилася після повідомлення Головнокомандувача про звільнення цієї території, - Борислав Береза

четвер, 2 травень 2024, 0:00

"Поки інтерв'ю довбня і нациста Дугіна Такеру Карлсону більш цікаве лідерам суспільної думки українського сегменту фейсбуку, ніж те, що відбувається на острові Нестрига. І це не дивно. Бо острів для багатьох з них невідомо де, а Дугін - у їхньому смарт...