Огидна картинка. Таким був би Новий рік, якби росіянам вдалося, - політконсультант

"Уявив собі, яким було б відео новорічної ночі, якби росіянам вдалося у лютому 2022 року. Зал у стилі "Песня-89". За столом у центрі студії сидять Лєв Лещенко, Марина Нєйолова, танцівник Микола Цискарідзе, Ані Лорак і Таїсія Повалій. У другому ряду - Богдан Тітомір, Анастасія Волочкова, Баста і Тіматі. Поряд - репер-сепаратист Акім Апачев", - пише політконсультатн Петро Охотін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Два порожні місця символізують те, що Івлєєву та Кіркорова вирізали в останній момент. Монтажери ОРТ були дуже злі.

Цискарідзе і Повалій хтиво жартують про "наш Кавказ" і "нашу Малоросію". Тая та Ані сидять у відвертих сукнях, щоб видно були груди. Такі собі "апєтітні хохлушки".

На екран виводяться фотки артистів у піонертаборах.

Перемішується виконаннями романсів і пісень в стилі "Вдруг, как в сказке, скрипнула дверь".

Обов'язково номер грають "Кролікі". Можливо, співають пісню "Мы опять проиграли 6:0". Жартують про санкції. Про сатаністів.

За 15 хвилин до виступу Путіна у всіх стає таке обличчя, що глядач не може зрозуміти - на них зійшла благодать чи у всіх епідемія запору.

Камера переноситься у інший зал. Там сидять воскові Сальдо і Медведчук. Хвилиною пам'яті поминають Татарського та Дашу Дугіну.

Виступає Путін на тлі військових.

Наливають шампанське.

Цискарідзе дарує Ігорю Ліхуті шаровари. Чоловік Таї весело танцює гопачок під пісню "Червона рута" у виконанні Лорак і Повалій.

Повалій дарує Цискарідзе кавказький одяг.

Стрімом вмикаються Ілан Шор (Молдова) і Орбан. Разом з гостями вони виконують романс з фільму "Ирония судьбы". "На Тіхорєцкую состав отправітся, вагончік тронєтся, перон останєца".

Один з куплетів Баста, Титомір, Тіматі і Апачев виконують речитативом. Це символізує сучасність диктатури. Інший - Лєщенко, Басков (в піонерській формі) і Лорак.

На останньому кадрі Кролікі всім розливають алкоголь. Обидва підперезані рушниками зі словами "С Новым годом! С Новым счастьем".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...