"Огидно навіть дивитися": Бабкіна похвалилася відпочинком у Криму, але щось пішло не так

Російська артистка Надія Бабкіна вирушила до Криму. Путіністка вже похвалилася відпочинком на тимчасово окупованому півострові, проте відео, яке вона там записала, викликало огиду навіть у росіян, зазначають Патріоти України.

Так, Бабкіна показала, як об'їдається варениками у Криму. Співачка мала не такий вигляд, як завжди. Вона сховала обличчя під капелюхом і окулярами, а також була вимазана у маслі і сметані. Путіністка з апетитом їла на камеру, забуваючи витирати рот.

Це не сподобалося навіть фанатам скандальної співачки. Вони почали обговорювати мерзенне відео з Бабкіною. Незабаром до глузування з путіністки підключилися і росЗМІ. Так, видання критикують співачку за її поведінку і зовнішній вигляд.

"Підписники зірки скривили обличчя по той бік екрану, коли побачили, як їсть знаменитість. Народниця, не приховуючи задоволення, кидала в рот вимазані маслом і сметаною вареники, бруднившись як мале дитя. В цей же час, не встигнувши прожувати їжу, зірка спілкувалася з людьми", - пишуть росЗМІ.

За даними видання країни-агресорки, росіяни з огидою дивилися на відео з Бабкіною. Вони писали, що співачці варто вивчити правила пристойності. Крім цього, їй радили витирати рот. "Гидко дивитися на вас, за гроші продали совість", "потрібно навчитися їсти акуратно, не розмазуючи їжу по обличчю", "як гидко дивитися", - цитують російські видання обурення коментаторів.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...