"Ой, а що трапилось, що у Запорізькій міськраді обшуки? Головне ж, що працює не запорізька команда силових структур", - Борислав Береза

"Ой, а шо трапилось, що у Запорізькій міськраді обшуки? Як стало відомо силовики розпочали обшуки ще і в ОДА. Головне, що працює не запорізька команда силових структур. А ще йдуть обшуки у... Злати Некрасової, яка є Головою Гуманітарного штаба Запоріжжя", - пише громадський діяч та політик Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Обшуки проводить НАБУ. Злата вже більше двох тижнів у Відні. І повернеться, схоже, лише якщо їй прогарантують безпеку її покровителі з влади. Злі язики з ОП кажуть, що це Давид Арахамія та заступник Єрмака Кирилл Тимошенко. Добрі люди з Запоріжжя розповіли, як декілька місяців тому Арахамія приїзжав до Запоріжжя, щоб показати підтримку Златі та закрити всі питання по неї. Але це не працює з НАБУ. Ой, яка сумна новина, так? ))

У мерії вже всі кажуть, що обшуки з питань гуманітарки. А обшуки їдуть у кабінеті Васюка. Це заступник Куртєва, який займається гуманітарними питаннями, зокрема, гуманітаркою. У Куртєва також обшуки. Куртєв - це виконуючий обов'язкі голови Запорізької міської ради та одночасно секретар Міськради, член партії "Слуга народу". Бінго! Піду ще попкорна візьму".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...