"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України.

"Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти вдома. Вже є руйнування у кількох районах. У Зеленодольську пройшов град розміром із тенісний м'яч, у Буйнакську ураганний вітер зносив дахи, валив дерева, огорожі та рекламні щити. Пошкоджено вже близько 10 машин. Постраждалих на даний момент попередньо немає", - пишуть у мережі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...