Ох, попив же він української крові: Бійці ЗСУ заявляють про звільнення Давидового Броду, котрий відчайдушно боронили російські десантники (відео)

Ще два дні тому московські воєнкори цитували слова елітних російських десантників, котрі запевняли, що боронитимуть Давидів Брід від "фашистів НАТО" навіть в повному оточенні. І ось це укріплене село Великоолександрівської громади Бериславського району, котре окупанти перетворили на справжню фортецю, таки звільнене. Звільнено силами батальйону 35 окремої бригади морської піхоти ЗСУ.

Інформацію підтвердив і ресурс Діпстейт: "Давидів Брід знову під контролем Збройних Сил України. За нього багато боїв було останній місяць. Село було просто переповнене москалями".

Наразі визволителі України діляться світлинами та відео з місця подій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...