"Ох**ти! У мене будинок після бомбардувань краще виглядає...": Біженців з Курщини шокувало їхнє нове житло в Тольятті (відео)

Жителів Курської області РФ, евакуйованих до Самарської області до міста Тольятті, шокував стан гуртожитку, в якому їх поселили. Відеозаписи з гуртожитку з'явилися у соцмережі, передають Патріоти України.

На кадрах видно стелю, що прогнила, і залиті водою стіни. "Ласкаво просимо в Тольятті. Ох**ти! У мене в Рильську будинок після бомбардувань краще виглядає... Це після капремонту тече. Це, б*ядь, після капремонту!", - кажуть люди за кадром.

"Розвалений барак, інтер'єр епохи застою, облуплені стіни та іржава стеля – нічого кращого ядерна наддержава запропонувати своїм громадянам не здатна”, - пишуть у мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хоча вироку вони ще не отримали: У Росії планують забрати на війну 40% підсудних

вівторок, 1 жовтень 2024, 21:19

У Росії хочуть відправити на війну проти України, окрім ув'язнених, ще й тих, хто поки що не отримав вирок - імовірно, лави окупаційної армії поповнять близько 20 тисяч підсудних, які зараз перебувають у СІЗО, передають Патріоти України. "Законопроєкт,...

Вивісили свої триколори: Росіяни окупували Вугледар – DeepState

вівторок, 1 жовтень 2024, 20:40

УЗСУ втратили стратегічний пункт оборони, котрий тримав під артилерійським контролем і таким чином блокував залізницю на Токмак та Мелітополь, що стане альтернативою Керченського мосту для забезпечення південного угруповання окупантів. Сьогодні, 1 жовт...