Окупант хотів увіткнути російський прапор в українську землю, але щось пішло не так (відео 16+)

Російський загарбник хотів увіткнути в українську землю свій триколор, але українські військові йому дохідливо пояснили, що так робити не слід. Відповідним відео поділилися аеробомбери бойового батальйону Incognito 54-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, передають Патріоти України.

На оприлюднених кадрах видно, як окупант кудись біжить, тримаючи в руках прапор РФ, а коли помічає над собою дрон, одразу ж стрибає у кущі. Утім, сховатися від погляду оператора Сил оборони йому все одно не вдалося, тож донизу полетіло кілька американських осколкових гранат M67, унаслідок чого замість прапора в українській землі залишився сам росіянин.

GloOouD/X

GloOouD/X

GloOouD/X

GloOouD/X

GloOouD/X


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лана Зеркаль озвучила свою версію звільнення Кудрицького з посади глави Укренерго

четвер, 5 вересень 2024, 14:51

Причина звільнення глави Укренерго Володимира Кудрицького — це бажання встановити тотальний контроль за грошовими потоками в усій енергетичній сфері України. Таку думку в своїй колонці висловила надзвичайна і повноважна посол Лана Зеркаль, передають Па...

Те, що в Покровську вже починають готуватися до вуличних боїв, - це дуже поганий знак, - Михайло Жирохов

четвер, 5 вересень 2024, 14:14

Військовий експерт Михайло Жирохов в ефірі Radio NV розповів про ситуацію на покровському напрямку, передають Патріоти України. «Те, що вже починають готуватися до вуличних боїв, — це дуже поганий знак. Це означає, що командування розглядає такий варіа...