Окупант накрився тазом, сподіваючись врятуватись від українського FPV-дрона (відео)

Як тільки не вивертаються російські загарбники в надії врятуватися від українських FPV-дронів.

У соцмережах з’явилося відео з окупантом, який, помітивши наближення загрози, вирішив сховатися у величезній каструлі.

Примудрившись залізти до неї майже наполовину, загарбник сів у кутку напівзруйнованої будівлі, очікуючи на безпілотник, який не змусив на себе довго чекати.

Чи хотів росіянин врятуватися за допомогою каструлі від вибуху, чи просто розраховував замаскуватися в такий спосіб під купу сміття, не зрозуміло, однак, судячи з оприлюднених кадрів, ані того, ані іншого в нього так і не вийшло.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Президент та його офіс захищають шантажиста Романа Кравця? - Бутусов

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:40

Зеленський та Єрмак не коментують свій зв'язок з шантажистом та здирником Романом Кравцем, ухилянтом від мобілізації та 153-м номером у списку партії Слуга народу. Президент та його офіс захищають шантажиста? . Це розслідування стало б сенсацією у бу...

Огляд карти бойових дій за 28 червня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 28 червень 2024, 21:55

Сьогодні, 28 червня. Триває 856 доба повномасштабної війни. Російська армія знаходиться в патовій ситуації. Путін домовився з Кім Чен Ином про передачу від трьох до чотирьох інженерних бригад північнокорейської армії. Ворог за час повномасштабного втор...