Окупант втратив орієнтування в просторі: На Бахмутському напрямку взяли в полон контрактника з РФ (фото)

Оператори 8-го окремого полку Сил спеціальних операцій під час роботи на Донеччині взяли у полон військовослужбовця російських військ, інформують Патріоти України.

Як повідомили ССО в Telegram, росіянина взяли в полон на Бахмутському напрямку. Зазначається, що після проведення розвідки та ураження передових позицій росіян оператори помітили, що один із окупантів втратив орієнтування в просторі та намагається пересуватися окопами.

"Військовополонений розповів досить розповсюджену "сумну" історію російського "асвабадітєля": фінансові проблеми, контракт в російській армії, три дні підготовки на полігоні, відправка до України. На камеру він радить своїм співвітчизникам не йти до окупаційного війська та впевнений, що війна проти України - це тотальне винищення російського населення", - заявили в ССО.

Також вони поінформували, що військовополоненого передали до відповідних органів для поповнення обмінного фонду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...