"Русскіє сдаютса!": Окупант здав українським бійцям танк за винагороду (фото)

Зараз окупант добре влаштований. Він також отримає 10 тисяч доларів винагороди

Окупант здав українським бійцям танк за винагороду, повідомив у соцмережі Фейсбук Віктор Андрусів, радник Голови МВС, передають Патріоти України.

«З екіпажу танка залишився він один, решта втекла додому. Він повернутися не міг, бо командир сказав, що розстріляє та спише на бойові втрати. Наразі солдат отримав комфортні умови утримання. Він також отримає 10 тисяч доларів після завершення війни та можливість подати на громадянство», - розповів радник голови МВС Віктор Андрусів.

Де саме і коли трапився цей епізод війни, не повідомляється. Автор пише, що "кілька днів тому написав, що є новини, які остаточно показують злам російської армії".

"Зараз вже можу розповісти. Хотів вам відео показати, але спецпризначенці попросили цього не робити. Російський солдат здав нам танк за винагороду", – пише заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації з гуманітарних питань у 2015-2016 роках.

Російський окупант "Міша" здався розвідці ЗСУ та передав їм свій танк – радник голови МВС

За його словами, кілька тижнів у Нацполіції ідентифікували телефони, якими користуються росіяни (українські номери), і на них регулярно надсилають смс про те, як "правильно" здатися в полон і здати техніку.

"Кілька днів тому нам зателефонував "Міша". Ми передали інформацію до ГУР МО. Йому визначили місце, куди під'їхати. Він під'їхав. З дрону переконалися, що він сам, і це не засідка. Після цього спецпризначенці його затримали. Виявилося, що з екіпажу танка залишився він один, решта втекли додому. Сенсу воювати він не бачив", – розповів Андрусів, виконавчий директор аналітичного центру "Український інститут майбутнього".

Він пише, що окупант повернутися до РФ не міг, "бо командир сказав, що розстріляє та спише на бойові втрати".

Військовополонений розповів, що окупантам "практично не залишилося, що їсти", "управління військами хаотичне та практично відсутнє", плюс "деморалізація колосальна".

Андрусів пише, що "Міша" до закінчення війни "мешкатиме в комфортних умовах із телевізором, телефоном, кухнею і душем", а після отримає $10 000 за зданий танк "і можливість подати на громадянство".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...