Окупантам добре "насипали": Офіцер ЗСУ розповів про втрати ворога на Оріхівському напрямку

Російські окупанти у Запорізькій області зазнають серйозних втрат. Йдеться про Оріхівський напрямок. Про це повідомив в ефірі Апостроф TV речник Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій, передають Патріоти України.

За його словами, від початку цієї доби і до шостої вечора противник наступально-штурмових дій на Оріхівському напрямку не вів. "Це означає, що вчора йому так "насипали" під час його спроби досить масового штурму, що сьогодні росіяни зализують рани і думають, що їм робити далі", - повідомив він.

Він зазначив, що Оріхівський напрямок своєрідний, адже на ньому противник певний час зосереджував свої резерви, щоб почати якісь більш масовані штурмові дії, і ті очікування почали реалізовуватися 17 лютого.

Тоді на так званий Роботинський виступ – йдеться про територію, яка була деокупована українськими військами під час літньої наступальної кампанії 2023 року, і на той виступ пішла доволі велика колона російської бронетехніки. Тоді ця велика штурмова група була розбита.

"Після цього вони дещо змінили тактику, почали заходити меншими штурмовими групами, інколи за підтримки бронетехніки, інколи без. І вчора ми були свідками того, як росіяни вдалися до нової спроби досить масованого наступу кількома десятками одиниць бронетехніки і їх спіткала приблизно така ж сама доля, як 17 лютого – вони були розбиті, знищені і відступили", - наголосив Дмитро Лиховій.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...