Окупантам влаштують повторення ізюмського сценарію: Злий Одесит спрогнозував, де чекати "сюрпризів" від ЗСУ

"Лівий берег Оскола – це ситуативна сіра зона. Просто таки смачна сіра ситуативна пляма, доля якої, по суті, визначена і рвати за яку собі й без того зношену п'яту точку недобиті підрозділи російських окупаційних військ не будуть. Не будуть бодай тому, що просто не зможуть", - пише військовий оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит) у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"З іншого боку, не будуть вони і на адміністративному кордоні Харківської та Луганської області напружуватись, оскільки сенсу в цьому немає, хоча б тому, що немає умов. Насамперед – повноцінної лінії оборони, а не якоїсь жалюгідної її подоби. Та й знову ж таки, ресурс із недобитків – це не ресурс.

Зі свого боку ЗСУ зараз нікуди не поспішають, оскільки необхідно закріпитися на звільнених територіях, а також провести зачистку місцевості, якою продовжують носитись, як угорілі, мухомори. Також найближчим часом ми спостерігатимемо більше точкових ударів артилерії на цьому плацдармі, щоб прискорити і без того очевидні процеси. Наприклад, на північно-східному напрямку.

Окупантам буде гаряче

Чому саме там? Ну, скажімо так… Я неодноразово наголошував, що росіяни місяцями стягували в район Ізюма сили та засоби, для початку великого та епічного наступу на Слов'янськ, а в результаті й наступ не почали, й Ізюм втратили, і сотні одиниць техніки, яку довго та тяжко стягували, ЗСУ подарували!

Ось щось подібне зараз можна спостерігати у Бєлгородській області з їхніми наполеонівськими планами щодо "порятунку" Луганщини. Ось тільки закінчитися це все може за схожим з ізюмським сценарієм сюжету, коли велика місія порятунку завершиться так і не розпочавшись, адже рятувати буде вже нікого".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...