Окупантів позбавляють боєприпасів: У Воронезькій області РФ потужна "бавовна" (відео)

Острогожський район Воронезької області. Карта Вікіпедії

Нічний нальот БПЛА на сховище величезне боєприпасів у Острогожському районі Воронезькій області став дуже драматичним для армії Путіна, передають Патріоти України. Саме звідси на окуповані території сходу та півночі України надходять російській армії знаряддя для ведення бойових дій.

Не зважаючи на звичну практику російської влади замовчування та брехні, наслідки свідчать про серйозні збитки. Пожежа та детонація БК триває вже кілька годин.

Російський інформаційний ресурс ВЧК-ОГПУ також відео пожежі.

Як пізніше оголосив російський губернатор, мешканців одного з прилеглих сіл вирішено тимчасово евакуювати до сусіднього населеного пункту.

Тим часом вогонь на складі боєприпасів у Солдатському Воронезької області охопив вже значну площу, демонструє супутниковий знімок теплової сигнатури, який опублікував OSINT-дослідник Special Kherson Cat.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 вересня: Заборони в передсвято Різдва Богородиці

субота, 7 вересень 2024, 7:05

7 вересня за новим церковним календарем (20 вересня за старим) - передсвято Різдва Пресвятої Богородиці та день пам'яті преподобномученика Макарія Канівського, архімандрита Овруцького, Переяславського. За старим календарним стилем - день пам'яті апосто...

Окупантів позбавляють боєприпасів: У Воронезькій області РФ потужна "бавовна" (відео)

субота, 7 вересень 2024, 6:39

Нічний нальот БПЛА на сховище величезне боєприпасів у Острогожському районі Воронезькій області став дуже драматичним для армії Путіна, передають Патріоти України. Саме звідси на окуповані території сходу та півночі України надходять російській армії ...