"Окупанти готують провокації до "дня Росії": Рух "Жовта Стрічка" попереджує про небезпеку

Мешканців тимчасово окупованих територій України просять не долучатись до масових заходів, які влаштовують загарбники до "дня Росії" 11 та 12 червня. Про це повідомляє рух громадського спротиву "Жовта Стрічка", передають Патріоти України.

"Окупанти будуть проводити так звані святкові заходи до "дня расєї", і паралельно планують провокації з використанням вибухових пристроїв та обстрілів масових скупчень людей. Мета одна: звинуватити Україну. Бо окупанти дійсно налякані контрнаступом ЗСУ", - йдеться у повідомленні.

Рух "Жовта Стрічка" закликає всіх жителів тимчасово окупованих територій України ігнорувати всі заходи росіян, ні в якому разі не відвідувати масові заходи та концерти, організованих окупантами.

"Це може бути пасткою. Бережіть своє життя! Самі не ходіть, і передайте цю інформацію своїм сусідам та знайомим. Важливо сповістити всіх!", - закликають людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін не пробачить свого "маршала перемоги"? Кар'єра Шойгу стрімко завертає від ближнього боярина та кандидата в спадкоємці престолу до відставного шамана

четвер, 9 травень 2024, 9:14

Арешт Тимура Іванова, заступника міністра оборони РФ - це серйозне потрясіння для всього оточення Сергія Шойгу. Та й сам Кожугетович навряд чи тепер може розраховувати на місце в новому уряді, який Путін має представити найближчим часом. За даними Tele...

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...