Окупанти на півночі Криму вибудували серйозні лінії оборони, - Злий Одесит

Російська армія на півночі тимчасово анексованого Криму, а саме в районі Армянська, Медведівки і Джанкоя, вибудувала серйозні лінії оборони. Про це розповів в ефірі телеканалу FREEДОМ розповів військово-політичний оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит), передають Патріоти України.

За його словами, лінії оборони на території півострова можна порівняти з лініями оборони, які російська війська сформували в Запорізькій області.

"Щоб їх прорвати, необхідно буде досить таки тривалий час також трамбувати артилерією. Тому під час виходу до адміністративного кордону для Криму починається зовсім інший сценарій зі знищення окупантів, які там перебувають, і всього їхнього матеріально-технічного забезпечення", - наголошує Олександр Коваленко.

Також експерт наголошує, що ЗСУ до адміністративного кордону з Кримом значно розширюють можливості щодо впливу на об’єкти російської армії незалежно від того, де вони розташовані.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...