Окупанти під Кринками у відчаї: Євген Дикий поділився гарними новинами з лівобережного плацдарму Дніпра

Українські воїни на лівому березі Дніпра Херсонської області не просто утримують плацдарм, а й розшируюють його.

Наші захисники відбили чергову спробу наступу російських загарбників й закріплюються на нових рубежах, розповів ветеран російсько-української війни, колишній командир роти батальйону "Айдар" Євген Дикий в інтерв'ю Radio NV.

"Давайте подивимося південніше - у нас там є плацдарм у Кринках, у нас є плацдарм на лівому березі Дніпра. І він росіянам реально, як кістка у горлі. Він для них страшенно небезпечний. А вони вже четвертий місяць поспіль не здатні зібрати достятньо велике угруповання, щоб все ж таки наших звідти витіснити. От і це дуже показово. Тобто вони вже не тягнуть два великих наступи: вже або Авдіївка, або Кринки…", - сказав аналітик.

Співбесідник додав, що на лівобережжі українські воїни не просто міцно тримають позиції, а й розширюють їх. "Буквально зараз, коли ми з вами розмовляємо, там дійсно відбито чергову спробу російського наступу, і навпаки іде розширення плацдарму, іде закріплення на нових рубежах вже за межами Кринок. Не буду поки анонсувати, де саме…", - заявив Дикий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...