Окупанти підійшли до Авдіївського коксохіму: Злий Одесит спрогнозував розвиток подій

Російські окупаційні війська підійшли до коксохімічного заводу в Авдіївці Донецької області, після чого він фактично став сірою зоною. Проте росіяни не контролюють Авдіївський коксохім: українські захисники постійно завдають по ньому ударів, не даючи окупантам розмістити там позиції. Про це розповів в ефірі телеканалу FREEДОМ військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко (Злий Одесит), передають Патріоти України.

За його словами, зараз для росіян важливо перерізати залізницю і вийти на правий бік від неї, звідки відкриються два напрямки в північному секторі. Йдеться про рух або у бік села Степове, "або захід на коксохім".

"Це початок, скажімо так умовно, боїв у міській місцевості. Варто зазначити, що саме це підприємство – досить укріплене було за ці роки і являє собою фортецю. При цьому важливо ще розуміти, що працює досить злагоджено логістика, і російські окупанти, заводячи себе в міські бої, тільки підписують собі смертний вирок, оскільки вони затягують себе в довгу", – зауважив Коваленко.

На думку оглядача, сам процес міських боїв буде дуже тривалим. Він не виключає, що бої в районі Авдіївського коксохімічного заводу можуть бути відволікаючим маневром з боку окупантів. Натомість основні зусилля окупанти "продовжуватимуть робити на флангах – на північному й на південному, просуваючись до Степового, Тоненького та, у спробі взяти в оточення Авдіївку, перерізати трасу 0542".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...