Окупанти поперхнулися "конфєткой": "Пожежа з потужним бабахом" у Маріуполі, прилетіло по базі росіян (фотофакти)

В другому по величині місту Донеччини ввечері 9 травня було гучно не від салютів

Вибух в Маріуполі

Вибухи пролунали на території колишньої кондитерської фабриці, на подвір’ї якої давно базуються окупанти. Туди вирушили швидкі та рятувальники.

В окупованому Маріуполі на Донеччині ввечері 9 травня було гучно не від салютів. В місті лунали вибухи і працювала ворожа ППО. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Маріуполь. Салют. Щось вже палає", — проінформував Андрющенко.

Він додав, що на місце вибухив вирушили пожежники та медики швидкої допомоги.

Згодом чиновник проінформував про повторні вибухи в Приморському районі Маріуполя, або в Маріупольському районі.

"День почався погано, але завершився пречудово. Епіцентр (вибуху — ред.) на території колишньої кондитерської фабриці, на подвір’ї якої давно базуються окупанти. Базувались. На територію кондитерської вже заїхала карета швидкої допомоги", — прокоментував вибухи Петро Андрющенко.

За кілька хвилин один з місцевих "блогерів" на відео розповів, що в місті сталася масштабна пожежа, про що йому особисто повідомили рятувальники, з якими він поспілкувався, але сам "блогер" впевнений, що то були прильоти.

"Це по вулиці Митрополицька. В Маріуполі все вогонь. Можливо, це щось там, десь там, незрозуміле. Все чьотко, все ровно в Маріуполі. Або це звичайна пожежа з якимось потужним бабахом газового балона, або збиття ракети, впали уламки якісь і сталося займання. Я схиляюся до другого — бо працювала ППО, скоріш за все впали уламки і сталося займання", — поділився думками чоловік.

Російські військові блогери також говорять про ракетну атаку в Маріуполі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...