Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

ЗС РФ просуваються на Донбасі

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак.

Збройні сили Російської Федерації просунулися на Авдіївському напрямку в Донецькій області, а також на південному напрямку. Про це в четвер, 2 травня, повідомляють аналітики DeepState.

Так після вчорашнього повідомлення про захоплення окупаційними військами РФ сіл Керамік і Новокалинове Покровського району Донецької області, росіяни просунулися далі в бік села Архангельське. Судячи з карти аналітиків, ЗС РФ уже в межах населеного пункту.

Ситуація в районі Новоолександрівки та Архангельського

Так само після захоплення Очеретиного фіксується просування ворожих військ біля Новоолександрівки. Судячи з карти, сам населений пункт залишається під контролем Сил оборони України.

Також ЗС РФ просунулися південніше Первомайського Донецької області.

Ситуація в районі Первомайського

Просування на півдні

Крім того, аналітики повідомляють про просування ЗС РФ в Урожайному.

Ситуація в районі Урожайного


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Новоросійську пролунали вибухи: В порту атаковані ключові термінали перевалки нафти та нафтопродуктів РФ на Чорному морі

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:40

В Новоросійську (Краснодарський край, Російська Федерація) пролунали вибухи. В районі міста нібито працюють системи протиповітряної оборони через атаку безпілотників. Про це у п'ятницю, 17 травня, пишуть місцеві Telegram канали. . Під удар, попередньо...

Народні прикмети на 17 травня: Жінкам варто бути обережними з волоссям, щоб уникнути проблем зі здоров'ям

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:05

Православна церква України 17 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола від 70-ти Адроника і патріарха Стефана Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мученицю Пелагію Тарсійську. . Наші предки присвячували це народне ...