Окупанти стріляли по українському дрону-"дракону", а потім їм стало зовсім погано (відео)

Бійці 118 бригади тероборони ЗСУ показали, як погано для росіян закінчилися їх спроби протидіяти нашому дрону з термічним зарядом. Відео з’явилося на сторінці бригади, повідомляють Патріоти України.

Окупанти намагалися збити наш дрон, який поливав вогнем їх позиції, за допомогою стрілецької зброї. Причому використовували трасуючі кулі. Довгий час влучити загарбникам не вдавалося. Коли ж вони нарешті уразили дрон, той впав на їх позиції й спричинив додаткову пожежу.

«У ворогів «підгорає» від зустрічі зі зведеним підрозділом розвідки та роти ударних безпілотних авіакомплексів 118 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ», — прокоментували відео тероборонці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Буде все важче й важче": Українські військові розповіли, чи вартий наступ на Курщині важких зусиль

субота, 14 вересень 2024, 23:40

Курська операція ЗСУ стала важким випробуванням для українських військових. Вони зазнають втрат на ворожій території, як і на інших ділянках фронту. Але попри всі складнощі, навіть після зазнаних поранень, більшість з них впевнені, що Курська операція ...

"Добре розуміють": Експерти назвали дві причини, через які окупанти посилили обстріли України

субота, 14 вересень 2024, 23:25

Російська армія посилила обстріли України з метою руйнування енергетики та тиску на громадян. Крім того, обстріли пов'язані із ситуацією на фронті. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Помста за Курськ чи атака на енергетику? Чому Росія посилила обс...