Окупанти в паніці: У російському Туапсе пролунали гучні вибухи, горить нафтопереробний завод (відео)

Увечері в середу, 24 січня, у російському місті Туапсе в Краснодарському краї пролунала серія вибухів. Після них спалахнула потужна пожежа на місцевому нафтопереробному заводі, який входить до складу нафтової компанії "Роснефть", повідомляють Патріоти України.

Кадри з місця події активно поширювали в мережі місцеві жителі. Повідомлялося про влучання, попередньо – безпілотників, після яких на енергетичному обʼєкті сталося загоряння.

У російських чатах почалася паніка – громадяни країни-агресора закликали не писати, де саме були прильоти, аби про це не дізналися українці. До місця влучання виїхало кілька пожежних авто.

В оперштабі Кубані повідомили про "займання", проте його причини не назвали. Там зазначили, що жертв та постраждалих немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...