Окупанти вважають винним того, хто захищався: У Маріуполі місцевий житель вбив росіянина, який самовільно заселився до будинку

У тимчасово окупованому Маріуполі стався фатальний інцидент: місцевий мешканець вбив російського громадянина, який без дозволу зайняв квартиру в їхньому будинку. Проте сусіди чоловіка стали на його захист, висловлюючи обурення щодо ситуації. Інцидент стався на проспекті Металургів, 43. Про це повідомляє Маріупольська міська рада, передають Патріоти України.

Згідно зі свідченнями сусідів, восени 2023 року до однієї з пустих квартир без дозволу заселився громадянин РФ з Владикавказу. Новосел почав провокувати конфлікти, кидаючи цеглу у вікна сусідів і намагаючись зламати замки.

Один з мешканців зробив зауваження агресивному росіянину, проте у відповідь той вдарив чоловіка цеглою по голові і напав на його дружину, яка працює лікарем. За словами потерпілої, після цього росіянин натравив на них свого собаку, що змусило чоловіка почати носити ніж для самооборони.

Під час чергової сутички росіянин, за словами сусідів, спробував вдарити маріупольця ножем. Однак той встиг вирвати ніж і, захищаючи своє життя, завдав удар. Після цього маріупольця затримали і звинуватили у вбивстві.

Мешканці будинку активно виступають на захист свого сусіда, вважаючи, що він діяв у межах самооборони. Вони зазначають, що до цього правоохоронні органи не реагували на їхні скарги щодо агресивної поведінки приїжджого. Тепер, на їхню думку, маріуполець став жертвою несправедливості, а не злочинцем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Війна закінчиться зненацька": Астролог дав несподіваний прогноз для України

середа, 2 жовтень 2024, 19:07

Астролог Володимир Бадіян вважає, що війна Росії проти України може закінчитись 2026 року. Щодо пори року, то це станеться навесні. Про це він сказав на ютуб-каналі "Мій світ", передають Патріоти України. Володимир Бадіян вважає, що війна закінчиться ...

Окупанти вважають винним того, хто захищався: У Маріуполі місцевий житель вбив росіянина, який самовільно заселився до будинку

середа, 2 жовтень 2024, 16:03

У тимчасово окупованому Маріуполі стався фатальний інцидент: місцевий мешканець вбив російського громадянина, який без дозволу зайняв квартиру в їхньому будинку. Проте сусіди чоловіка стали на його захист, висловлюючи обурення щодо ситуації. Інцидент с...