Окупанти вже оцінили: Українські війська вперше застосували "літаючий" автомат Калашникова (відео)

Група українських інженерів Wild Hornets вперше поставила на озброєння безпілотник, озброєний автоматом Калашникова і застосувала його проти російської позиції. Про це пише аналітик німецького таблоїда Bild, передають Патріоти України.

Зазначається, що безпілотник керується з бункера за кілька кілометрів і самостійно «натискає на курок», як тільки ціль потрапляє в поле зору. Чи піде він у серійне виробництво і в якому обсязі, поки що невідомо.

АК-47 встановили на платформу з чотирма гвинтами і підняли в повітря. Його вперше було застосовано по позиціях російських військ у середині серпня.

«Наші військові продовжують розробляти Hornet Queen з автоматичним озброєнням. Цього разу відбулося перше бойове застосування — по позиції з російськими військами. Це випробування показало, в якому напрямку має рухатися цей проєкт», — йдеться у повідомленні на сторінці Wild Hornets.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Антени сховати не вдалось: На Донеччині партизани виявили замаскований командний пункт РФ (фото)

субота, 7 вересень 2024, 15:00

Партизани виявили командний пункт росіян у Донецькій області. Вхід до нього для більшого маскування обладнаний через сарай. Про це 7 вересня повідомив партизанський рух АТЕШ, передають Патріоти України. "Наш агент провів розвідку місць дислокації росій...

Дуже нагадують знаки ЗСУ: Окупанти у Маріуполі почали по-новому маркувати військові вантажівки (фото)

субота, 7 вересень 2024, 14:29

Російські загарбники у тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області почали маркувати вантажівки, які рухаються через місто у Запорізьку область, знаками, подібними до маркування Збройних Сил України. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Ан...