Окупанти зайшли в Торецьк з двох напрямків. Експерт спрогнозував, як далі діятимуть захисники України

Військовий експерт Михайло Жирохов розповів в ефірі Radio NV про важку ситуацію довкола Торецька, де наступають росіяни, передають Патріоти України.

«Якщо дивитись на мапу, стає зрозуміло, що росіяни мають перевагу. Вони зайшли [в Торецьк] вже не лише з одного напрямку, але й з іншого. І тому там бої [мають] зараз такий характер, який ми бачили в Бахмуті, який ми бачили в інших, дуже важливих населених пунктах», — розповів Жирохов.

Він припустив, як далі діятимуть ЗСУ: «Зараз йде перекидання резервів українського війська. Я думаю, що найближчим часом на торецькому напрямку ми побачимо локальний контрнаступ, як вже це було, наприклад, в Нью-Йорку, там, де змогли зупинити росіян на Новогродівку. Тому, я думаю, що найближчим часом там ситуація стабілізується».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

«А що б ви зробили»?.. для мобілізації

вівторок, 8 жовтень 2024, 17:01

Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Спроба застосувати батіг, "боротися з ухилянтами" тощо зазна...

"Після Вугледару" - Костянтин Машовець

вівторок, 8 жовтень 2024, 16:22

Очевидно, На Курахівсько-Времіївському напрямку російське командування, після захоплення м.Вугледар, спробує розвинути свій успіх й вийти на рубіж Курахове - Богоявленка... . Однак, спроба, це ще - далеко не досягнутий результат... . Які сили та засо...