Окупанти знов у паніці: Біля Кримського мосту пролунало кілька вибухів, - соцмережі

В районі Кримського мосту сталося кілька вибухів, повідомляється про атаку безекіпажних катерів. Місцеві жителі вказують, що чули гучний вибух в районі населеного пункту Яковенкове, передають Патріоти України.

Повідомляється, що, можливо, місце події поруч з Кримським мостом. Пізніше стався новий потужний вибух в районі Кримського мосту, а потім третій. "Було вже кілька вибухів, чути стрілянину", - пише ВЧК-ОГПУ.

Mash повідомляє, що на Кримському мосту відключено освітлення - швидше за все, це пов'язано з заходами безпеки. В'їзд на самий міст зараз перекритий. На Кримському мосту перекрито рух і пропала електрика, звітує ТГ-канал "Sota".

Після серії вибухів окупанти підняли в повітря 3 винищувачі для перехоплення повітряних цілей над акваторією Азовського моря. "Військовослужбовці армії РФ в Криму в підвищеній готовності. Особливо Севастополь", - повідомляє партизанський рух "АТЕШ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...