Окупаційна влада скаржиться на "атаку безпілотників" у районі Євпаторії та Севастополя

У мережі повідомили про роботу протиповітряної оборони в Криму. Місцеві знімають відео та говорять, що бачили, як щось пролітало і чули вибух.

За даними місцевих мешканців та окупантів, цього разу неспокійно біля Євпаторії у селищі Заозерне. Ще буквально 29 квітня тривожно росіянам було після вибухів на нафтобазі в Козачій бухті.

Що відбувається біля Євпаторії

У телеграм-каналі "Кримський вітер" повідомили, що у Заозерному під Євпаторією спрацювала ППО.

Місцевий мешканець розповів Суспільному, що було чутно звук, характерний для роботи систем ППО.

Чути було вибух десь в західній частині міста. Не дуже сильний, скоріше глухий вибух. Перед вибухом у небі щось гуділо, – розповів чоловік.

Згодом так званий російський "голова" Криму Сєргєй Аксьонов заявив, що у Заозерному нібито ППО Росії збила безпілотник. Аксьонов, звісно ж, не уточнив, кому належав безпілотник, який вони нібито "збили" в Криму.

Отож, варто зазначити, що ці заяви ворога можуть бути традиційно брехливими.

Що відбувалось біля Євпаторії: дивіться відеоЛюди помітили у небі білі сліди / Фото з місцевих телеграм-каналів

Неспокійно окупантам у Севастополі

У той же вечір 1 травня так званий "губернатор" тимчасово окупованого Росією Севастополя Міхаїл Развожаєв заявив, що нібито якісь безпілотники атакують Севастополь.

Сили флоту (Росії – ред.) у взаємодії з ППО зараз (мовиться про 18:04 1 травня – ред.) відбивають атаку ворожих безпілотників на зовнішньому рейді. Один безпілотник уже збитий, – заявив Развожаєв.

Проте вірити окупантам не варто. Адже вороги можуть поширювати неправдиву інформацію.

Робота ППО в Севастополі, повідомляється - щось димить над Артбухтою навпроти пляжу "Хрусталка".

Згодом проросійський блогер із Криму Алєксандр Таліпов додав, що нібито над Севастопольською бухтою було збито ще один безпілотник. Проте офіційно окупаційна "влада" цю інформацію не озвучувала.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...

Повернулася з району, куди через годину завітала ракета. Хвиля така, що докотилася до передмістя. Але переживемо. Не на тих вони напали, - блогерка з Харкова

понеділок, 6 травень 2024, 0:30

"Дорога латана-перелатана, вітається з автівкою то світлими плямами старого асфальту, то свіжими, темними, які закрили собою вчорашні ями. Сонце сліпить очі, кілометр за кілометром, і за обрієм видніється стовп чорного диму, після прильоту. Його зранку...