Окупований Донбас через 10 років: У мережі показали похмуре відео

Приблизно так будуть виглядати через 10-15 років і шахтарські селища в ОРДЛО...

У мережі з'явилося похмуре відео з Абхазії (окупована Росією частина Грузії). Відео розмістив у Twitter український журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

На кадрах видно напівзруйновані будинки з вибитими шибками й віконними рамами, в яких все ще живуть люди. Прямо під вікнами будинків ходять свині та інші домашні тварини, у дворі граються діти.

"Абхазія, колишнє шахтарське селище Джантуха. Приблизно так будуть виглядати через 10-15 років і шахтарські селища в ОРДЛО", - написав журналіст під відео.

Користувачі соцмережі прокоментували відео:

"Навіть з райського місця РФ зробила самий звичайний смітник", - написав користувач з ніком JohnDawjr.

"Це морок звичайно. Але подруга живе в Абхазії і там так промиті мізки, як в Севастополі та ДНР ... Вони "вдома" й до Грузії не збираються", - зазначив користувач з ніком "Top 100 News".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...