Олег Винник вперше зізнався, коли виїхав з України

Співак Олег Винник дав своє перше інтерв'ю від початку повномасштабної війни та розповів, коли насправді йому вдалося виїхати з України, передають Патріоти України.

Тривалий час виконавець не давав нічого про себе знати шанувальникам і приховував своє місцезнаходження. Однак, як виявилося, ще на початку російського вторгнення Винник виїхав до Німеччини, де має право на проживання вже протягом 23 років. Як саме артисту вдалося покинути Україну, невідомо. За словами Винника, він виїжджав не сам.

"Я громадянин України, хронічний українець, резидент Німеччини - проживаю тут вже 23 роки. Маю лише закордонний паспорт, тому що внутрішній у мене забрали ще на початку 2000-х, коли я став на постійний облік в українському посольстві. Не зможу, не хочу, і не буду я розповідати, що до війни. Я людина така, яка відповідає за свої слова, свої вчинки. Я виїхав 26 числа. І вивозив із собою дуже багато людей", - зізнався Винник в інтерв'ю на YouTube-каналі "КРП".

За словами артиста, він вже багато років підряд бачив сон, який пророкував йому початок війни. "Я бачив цей сон крайніх років 10-15 разів 40. Тільки я бачив цей момент, де я виїжджаю з-під обстрілів, з-під вибухів. І я мав поїхати туди, де я завжди робив, роблю і буду робити свої пісні", - сказав співак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...