Олень врізався в лобове скло шкільного автобуса і приземлився на сплячого учня (відео)

Випадок було зафіксовано на відео спостереження автобуса.

ПАУХАТАН, штат Вірджинія - Олень вранці в четвер врізався через лобове скло шкільного автобуса округу Поухатан і приземлився на учня, передають Патріоти України з посиланням на Віртуальний канал 6 (WTVR-TV Річмонд)

Все це було зафіксовано на відео спостереження автобуса. За повідомленням державних шкіл округу Поухатан, це сталося близько 6 ранку. На відео ви чуєте, як водій автобуса заявив, що вони були на трасі 13 біля шосе Андерсон, коли він закликав допомогти.

Нещасливий учень, на якого олень приземлився, вигукнув, що він спав на своєму місці, коли все це сталося. Після того, як олень приземлився, він, зіткнувшись з сидіннями, підскакував, перш ніж водій автобуса зміг відкрити двері автобуса і випустити оленя.

На відео водій автобуса заявив, що олень далі поскакав сусіднім полем, і дивом виявився неушкодженим. Представники школи заявили, що внаслідок зустрічі в автобусі ніхто не постраждав.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...