Ольга Фреймут "заборонила" звернення "жіночка" (відео)

Українська телеведуча Ольга Фреймут заборонила всім звернення "жіночка". Про це вона розповіла в своєму відео, передають Патріоти України.

За словами Фреймут, звернення "жіночка" — це радянщина, і може бути образливим. Телеведуча рекомендує звертатися до жінок або за їхнім іменем, або за допомогою слова "пані".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрапив на фронт із колонії: Російський військовий ліквідував десяток своїх "побратимів", коли ті спали (фото)

понеділок, 28 жовтень 2024, 16:07

На тимчасово окупованій частині Запорізької області один з військовослужбовців РФ, що раніше вже був засуджений, ліквідував 10 осіб російської армії, коли ті спали. Про це повідомили в Telegram-каналі "Досье Шпиона", передають Патріоти України. В допис...

"Рішення прийнялось в один день": Оля Цибульська повідомила, що виїхала з України за кордон

понеділок, 28 жовтень 2024, 15:30

Українська співачка Оля Цибульська у своєму Instagram заявила, що разом 9-річним сином Нестором виїхала з України за кордон, передають Патріоти України. Зі слів Олі, рішення прийнялось в один день. Вона каже, що це не «втеча», а «свідоме бажання змінит...