Ольга Сумська різко відповіла на критику в мережі через відпочинок на курорті під час війни

Українська акторка Ольга Сумська поїхала у мінівідпустку на Хмельниччину, де зупинилася у лікувальному санаторії. Однак користувачі розкритикували знаменитість за відпочинок на курорті під час війни, передають Патріоти України.

У фотоблогу Сумській почали писати, що таким хизуватися нині не на часі. Акторка не стала терпіти критику та відповіла на гнівні коментарі. Знаменитість пояснила, що постійно займається волонтерством та допомагає країні. Про відпустку Сумська вже давно мріяла, тож коли з'явилася можливість, вирушила на три дні до санаторію. Артистка не розуміє, чому стільки критики в її адресу.

"Люди, на три дні заїхала перевести дух і знову повертаюсь до роботи! Волонтерської в першу чергу! І для чого мені зараз тут писати це? Хотіла передихнути, давно мріяла побувати в цьому заповіднику - Подільські Товтри…Але це не означає, що ми не думаємо про наших захисників! Ми не забуваємо про них ні на хвилину! Продовжую збирати кошти і підтримувати наших захисників щодня! До речі…Зараз є багато реабілітаційних медичних центрів, які спеціально обладнані для відновлення і лікування воїнів…Цей курорт, у цьому випадку, - сімейного типу, де можна хоча б на деякий час забути про жах, який коїться навколо…", - пояснила акторка.

Також знаменитість додала, що ділилася контентом з відпочинку, аби просто показати, що в країні, попри війну, з'являються чудові заклади для відпочинку та оздоровлення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...