Ольга Сумська вперше розповіла, що колишній чоловік Паперний їй зраджував

Українська актриса Ольга Сумська в ефірі шоу "Мекнув - питайте" розповіла, що з самого початку знала, що її перший чоловік Євген Паперний - ловелас, проте все ж залишалася з ним, передають Патріоти України.

Знаменитість каже, що мама неодноразово їй говорила про "натуру" Паперного, проте тоді актриса її не слухала, тому що була дуже закохана. А Паперний, у свою чергу, переконував Сумську, що вона єдина жінка, якій він не зраджував.

"Згадаймо мій перший шлюб. Мама мене попереджала: "Дочка, він же ловелас. Ти знаєш, скільки було... Ти ж знаєш, що він того?" Мама була на 100% права. Але хіба я слухала маму? Я все одно за нього вийшла – і все", - розповіла Сумська.

Варто відзначити, що зради в їхній парі були не тільки з боку Паперного, але і з боку Ольги. Вона, будучи в шлюбі, закрутила роман з Віталієм Борисюком. Коли чоловік її "спалив", вона у всьому зізналася і розлучилася з ним.

Незабаром Ольга В'ячеславівна вийшла заміж за Борисюка і народила йому дочку Ганну. Вони досі щасливі разом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...