Оля Полякова відповіла на чутки про роман з військовим Михайлом Діановим

Олю Полякову все частіше стали бачити у компанії морпіха з "Азовсталі" Михайла Діанова. Звільнений з російського полону захисник Маріуполя з'явився у кліпі співачки на пісню "Дякую", а також часто буває у заміському особняку зірки під Києвом. Тісне спілкування артистки та військового породило чутки про можливий роман. В Instagram-історіях Полякова показала, як Діанов в одних шортах ловить рибу у Дніпрі на території її котеджу. Допитливі підписники закидали співачку запитаннями, чи пара вони з Михайлом. Інтерес шанувальників до її особистого життя артистка задовольнила в одній "сторіз", передають Патріоти України.

"Дірект завалений питаннями: "А ви з Михайлом Діановим пара?". Скажіть, будь ласка, а що, не можна просто з людиною дружити, ні? Обов'язково це ваше шпілі-вілі потрібно включати? Ви не забули, що я заміжня людина? І якщо чесно, у мене дуже багато саме чоловіків друзів. З Мишком ми друзі, і Вадик з ним найліпший друг. І ми його взяли в полон, якщо чесно. Він з одного полону вийшов і в інший потрапив, до нас додому", - відповіла Полякова.

44-річна Оля Полякова заміжня за бізнесменом Вадимом Буряковським, який старший за неї на 16 років. Пара разом уже близько 20 років і виховує двох доньок: 18-річну Марію та 11-річну Алісу. Раніше співачка розповідала, що ніколи не розлучиться зі своїм чоловіком.

"З першого дня, як я зустріла свого Вадика, я ніколи більше в житті не відчувала, що можу щось втратити. Я завжди відчувала опору - те, що він мені дав і те, від чого я ніколи не зможу відмовитись. Крізь усі ці роки саме він виявився моєю стіною, моїм фундаментом, - говорила Полякова. - Я не можу сказати, що в мене ідеальні стосунки з чоловіком. У нас було різне. У нас теж є проблеми. Але почуття фундаменту - воно з першого дня зі мною. І з цієї причини я ніколи не розлучуся зі своїм чоловіком".

43-річний військовослужбовець, старший сержант 36 ОБрМП Збройних сил України Михайло Діанов був одружений і від цього шлюбу має дорослу доньку. Пара розлучилася 12 років тому.

В інтерв'ю Олексію Суханову український захисник розповідав, що досі кохає колишню дружину Ольгу, проте знову зробити пропозицію не наважується – боїться почути відмову. "Я однолюб. Але ми разом не будемо, тому що ми різні. Я її кохаю. Я боюся їй зробити пропозицію. Я боюся почути "ні". Я не боюся ворога, не боюся бійки, а ось від неї почути "ні" боюся", - зізнавався Діанов у січні 2023 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...