"Оля Полякова зібралася поспівати для "хороших руських" на Лазуровому узбережжі", - Голобуцький

"Оля Полякова зібралася поспівати для «хороших руських» на Лазуровому узбережжі. Дві вечері «в одній дуже історичній віллі, з однією дуже голосною та прекрасною співачкою» мають відбутися 25-26 квітня. Організатор – російська блогерка та близька подруга Полякової Ніка Білоцерківська", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Анонсуючи разом з Поляковою вечерею, господиня раута одяглася в жовто-блакитні тони, взяла в руки наш прапор, а пост супроводила серцями, теж жовтим і блакитним. Ну, так, щоб зовсім вже збити спантелику з приводу справжнього змісту майбутнього недешевого обжиралова. Бракувало лише тризубця на голові Полякової замість її кокошника, але, вочевидь, вирішили, що буде занадто.
З кожного гурмана за тортик Pavlova від Білоцерківської та «найкращий стейк у житті» від Євгена Чичваркіна візьмуть щонайменше по 10К євро.
Гроші обіцяють віддати українським благодійним фондам. Незрозуміло тільки, куди подівся гонорар Полякової, яка «благодійно», як відомо, і не рота не відкриє.
Як сама зізналася минулої осені після виступу на скандальному весіллі експрокурора Ростислава Ільницького та експрацівниці львівського ДБР Роксолани Москви, вона «не займається аудитом доходів замовників своїх виступів, а чесно виконує свою роботу за гроші».
Значить, гроші знайдуться, хоч би хто їх заплатив. І Олі буде байдуже, що співати їй доведеться для Чичваркіна та тих, хто прийде в гості до нього та Білоцерківської.
Що не так із Чичваркіним, спитаєте ви? У нього ж наш прапор на аватарці і взагалі він весь такий проукраїнський, хоч «паляниця» і не вимовить. Спалився днями «хороший руський» Чичваркін. Та й так, що його підписники прямо в лоб йому і сказали: «Чичваркін. Ти в собі?
Йому спало на думку ляпнути таке: «Не можу не привітати шановних Петра Авена та Михайла Фрідмана зі зняттям хоча б частини санкцій… Весь цивілізований світ із 13-ма пакетами санкцій не позбавив Путіна грошей і талантів… Без талановитих бізнесменів, і великих, і дуже великих, ніякої Прекрасної Щасливої Росії Майбутнього не буде».
А всі ці «сліпі санкції за списком Форбс, відбір яхт та будинків без слідства, невидачу віз та дозволів на роботу, закриття та невідкриття банківських рахунків та компаній, недопуск росіян до країн з відкритою Шенгенською візою, відбір приватної власності (машин з рос. номерами)» він назвав нічим іншим, як «проявами національної дискримінації (читай: русофобії)».
Краще, ніж сформулював один із його підписників, коментуючи цей пасаж, і не скажеш: «При всій повазі, Євгене, але прекрасна росія майбутнього не повинна виглядати красивішою за прекрасну Авдіївку сьогодення».
Але Олі Поляковій ніколи думати про те, чим дихають її замовники. Вона співачка виключно ротом, яка «чесно заробляє гроші».
І якщо для маскування вечері потрібно видавити з себе пару слів українською в обіймах з Чичваркіним – немає питань. Інакше не заплатять.
Тільки цей Чичваркін ще й пригрозив Україні, що націоналізований Sense-Bank (колишній Альфа-банк Україна) доведеться Фрідману та Авену повернути. Тому що «ще жодного разу не було, щоб у них щось відібрали і не повернули».
Ось як! Повернути тій самій «Альфі», яка кредитує майже половину проєктів Міноборони раши. Оля Полякова, якщо ти, звісно, вирішила в Україну не повертатися, тоді співай для Чичваркіна та для тих, хто прийде уплітати його стейки. Але постарайся подумати, напружься: воно тобі треба?
У тебе ж цілий півострів у Бориспільському районі: басейн, пляж, причал для яхт, теплиці, лазня, стайні, хлів для кіз… «Хороші руські», яких ти зібралася відмазувати піснями українською, багато таких садиб обнесли в Україні. Не заплативши. Думаєш, твою пожаліють за нагоди (не дай Бог і ЗСУ)?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Які країни найбільше допомагають Росії прискорювати виробництво зброї - The Economist

вівторок, 30 квітень 2024, 13:33

Попри всі західні санкції, російська оборонна промисловість процвітає, а виробництво зброї, яка допомагає Москві вести війну проти України, різко зросло з початку вторгнення. Ключовою країною у підтримці російського оборонно-промислового комплексу став...

Сі Цзіньпін формує "китайську Європу", - Портников

вівторок, 30 квітень 2024, 12:41

"Під час свого перебування у Пекіні державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен попереджав своїх китайських співрозмовників — насамперед голову КНР Сі Цзіньпіна та міністра закордонних справ Ван Ї про наслідки військово-технічного співробітницт...