Олімпійське золото: Лілія Подкопаєва замилувала мережу архівним фото

​Гімнастка побудувала успішну кар'єру в Україні та США.

Популярність та визнання Лілія Подкопаєва отримала після перемоги на Олімпійських іграх. Через 24 роки вона пригадала своє найбільше досягнення та показала, як виборола золото на змаганнях, передають Патріоти України.

На особистій сторінці в Інстаграмі 41-річна Лілія Подкопаєва опублікувала архівне фото, зроблене 24 роки тому під час Олімпійських ігор в Атланті. 25 липня 1996 року вона стала абсолютною чемпіонкою, підкоривши найбільшу особисту вершину та втіливши мрію всього життя.

Попри те, що в кар'єрі зірки було чимало перемог, саме цю вона вважає знаковою та поворотною у своєму житті. Лілія Подкопаєва не втомлюється повторювати, що досягнула такого шаленого успіху завдяки особистій тренерці Галині Лосінській.

"Навіть через стільки років неможливо забути цей стукіт серця, напругу, що переповнювала мене, а потім шквал оплесків і сльози радості… Саме цей день залишиться вирішальним для мене, підсумком неосяжної роботи і зусиль, найбільшою перемоги", – зворушливо написала олімпійська чемпіонка.

Лілія Подкопаєва також опублікувала відео свого виступу на XXVI Олімпійських іграх. На цих кадрах вона зображена 17-річною гімнасткою, яка вже встигла досятнути перемог у великому спорті. Всього за кілька годин допис засипали коментарями, у яких прихильники захоплювалися маленькою, але сильною духом українкою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...